top of page
Image by Ahmed Zayan

Over Koers loopbaancoaching

en ouplacement

Passie en geluk

Onze passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen. Waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Wij vinden het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn of haar passie en geluk.


Hebben we je interesse gewekt?  Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

Koers_compas.png
Passie en geluk

Waarom Koers Loopbaancoaching?

Koers Loopbaancoaching werkt op basis van 4 kernwaarden;
positief stimulerend, empathisch, resultaat- en klantgericht.
Onze loopbaancoaches zijn ervaren en gecertificeerd.
Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional.png
Waarom koers

Ronald Smulders

Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen/gegoten, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart.

 

Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk.

Lees verder

def_ronald_smulders_2_KL.jpg
Koers coaches
Marleen_van_loon_1_B.jpg

Marleen van Loon

Ik ben loopbaancoach omdat ik zelf heb ervaren wat een loopbaantraject kan betekenen voor je werkzame leven. Ik gun dit iedereen die op een kruispunt staat van zijn / haar carrière.

 

Niet op de juiste plek zitten of merken dat je energie verliest in je werk is naar en vervelend. Uiteindelijk breng je een groot deel van je leven door in het werkveld.

Lees verder

Tamara Emmen

Als loopbaancoach help ik antwoorden vinden op de vragen “wie ben ik en wat wil/kan ik?”

Loopbaancoaching is praktisch: het is zoeken naar de juiste koers: die passende en gewenste loopbaanrichting. Welke acties zijn nodig om dat doel te bereiken en hoe pak je dat aan? Dat is maatwerk en steeds anders, wat het een boeiend vak maakt.

Lees verder

Tamara_dirven_1.jpg
Locaties
Reviews

Onze referenties en reviews

Koers_blog

Koers Loobaancoaching blog posts

bottom of page