top of page

Loopbaancoach Eindhoven

Loopbaancoach Eindhoven voor een nieuwe carrière

Ben je op zoek naar een loopbaanbegeleider in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou bij het zetten van nieuwe stappen in jouw carrière. Je kunt denken aan een totaal nieuwe functie, of welke doorgroei het beste bij jouw huidige situatie past. Wij geven jou advies en kunnen samen met jou ontdekken wie jij werkelijk bent. Het leven is één grote ontdekkingstocht, vaak komen we er pas op latere leeftijd achter wat bij ons past. Job- en life coaches weten precies hoe ze jou de goede richting in kunnen sturen.
 

Jobcoach Eindhoven voor het vinden van de geschikte functie

Een jobcoach in Eindhoven kan jou op verschillende manieren ondersteunen. Door een persoonlijk gesprek te voeren weten wij waarom jij een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Wees niet bang om dit gesprek aan te gaan, in Nederland is er namelijk een hele grote groep mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Soms heb je gewoon een arm nodig die jou omhoog trekt. Samen ontdekken we wat bij jou past en helpen wij jou bij het verkrijgen van de juiste baan. Zoals het herkennen van jouw sterke eigenschappen en opzetten van een goede cv en sollicitatiebrief.

 

Job coach Eindhoven voor nazorg en monitoren

 

Wanneer je een baan hebt gevonden, laat onze job coach jou niet vallen. Beginnen aan een nieuwe baan is altijd spannend, helemaal wanneer je lang niet hebt gewerkt of een traumatisch verleden hebt. De job coach zal ook jouw werkgever en collega's coachen wanneer dit nodig is. Zo wordt er duidelijkheid geschept en is de kans groter dat jij binnenboord gehouden kan worden. Dit doen wij uiteraard wel met jouw toestemming. Indien je het wilt kunnen wij ook contact onderhouden met andere professionals die jou ondersteunen.

 

 

 

Een loopbaancoach in Eindhoven voor iedereen

Denk jij een loopbaancoach Eindhoven nodig te hebben? Maar twijfel je of deze wel bij jouw situatie past? Twijfel niet langer! Onze loopbaancoach in Eindhoven is er voor iedereen, voor de starter, de persoon die al meer dan 25 jaar een vaste baan heeft of bijvoorbeeld een CEO. Ook heb ik veel ervaring met personen in hoge functies. Zij missen vaak een klankbord en hebben veel baad bij een loopbaancoach.

 

Op ieder moment in jouw leven kun je een coach nodig hebben. Het is de beste stap die je kunt maken wanneer je op zoek bent naar reintegratie in Eindhoven en omgeving.

 

Een loopbaancoach in Eindhoven helpt jou bijvoorbeeld met:

 • Het maken van de juiste beroepskeuze.

 • Een volgende stap in jouw carrière.

 • Het begeleiden bij ontslag of een burn-out.

 

Het is vaak een structureel probleem. Studenten gaan na hun studie op zoek naar een baan en vergeten om naar de cultuur en de sfeer binnen het desbetreffende bedrijf te kijken. Ze zijn tevreden met hun start op de arbeidsmarkt, ze kijk met name naar de verdiensten en de ervaring die ze aan hun cv kunnen toevoegen. Het wordt uiteindelijk een web waar ze niet meer uit kunnen komen.

Actie ondernemen met een loopbaanadviseur Eindhoven

Onze coach in Eindhoven zal jou ondersteunen bij het vinden van jouw kwaliteiten, interesses en drijfveren. Samen met de coach in Eindhoven breng je deze in kaart, zo kan er een gericht actieplan worden opgesteld. Dit actieplan toont hoe jouw eigenschappen het beste tot hun recht komen op de arbeidsmarkt.

Wist je dat de helft van Nederland niet meer tevreden is met hun huidige baan? Een deel van deze groep wordt er zelfs ziek van. Dit is gebleken uit een grootschalig onderzoek.

Voorbeelden zijn:

 • Het kwijt zijn van de uitdaging.

 • Niet gewaardeerd voelen.

 • Stress op het werk.

 • Onenigheid met collega's.

 

Het krijgen van loopbaanbegeleiding is dus geen overbodige luxe. Onze coaching in Eindhoven helpt jou uit de sleur en zet jou op het juiste pad. Hij of zij helpt jou met het vinden van de juiste carrière in Eindhoven en omgeving, of misschien wel verder weg.

Outplacement Eindhoven

Outplacement Eindhoven en omgeving nodig? Wij bieden jou de juiste begeleiding. Outplacement is het vinden en in staat zijn van het varen van een nieuwe koers. Dit kan nodig zijn na het krijgen van ontslag of vrijwillige ontslag. Je kunt denken aan reorganisatie of bijvoorbeeld een fusie. Hoe dan ook heeft een ontslag altijd impact op jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde, het zoeken van begeleiding is dus geen gek idee.

Je krijgt een personal coach Eindhoven die jou helpt met het stellen van doelen, maar ook aanspoort om gemotiveerde keuzes te maken. Uiteindelijk levert dit een beter zelfinzicht op. Je leert jouw kwaliteiten kennen, maar ook jouw valkuilen en ontwikkelpunten.

Tijdens ons outplacement traject leer jij:

 • Waar je goed in bent.

 • Welke vaardigheden jij dagelijks zou moeten inzetten.

 • Hoe je aan jouw successen kunt bouwen.

 • Wat voor werk jij wilt doen.

 • Wat jouw passies zijn.

 • Welk type werk het beste bij jou past.

 • Bij welk werk jij voldoening krijgt.

 • Wat jouw energiegevers zijn.

 • De dingen in het leven die voor jou zingevend zijn.

 • Hoe je kunt netwerken.

 • Het voeren van netwerkgesprekken.

 

Daarnaast maakt de coach samen met jou een uitmuntende cv en sollicitatiebrief/motivatiebrief. Tijdens het traject worden er ook sollicitatiegesprekken gesimuleerd, zo weet je precies hoe je het beste kunt antwoorden. Er zal ook worden gekeken naar jouw LinkedIn profiel, deze ga jij samen met jouw coach aanmaken of optimaliseren.

Interesse gekregen? Neem dan gerust contact op met het outplacementbureau Eindhoven.

Business coach Eindhoven voor jou en jouw medewerkers

Ons loopbaan advies Eindhoven is er niet alleen voor de particulier. Wij zijn er ook voor de werkgevers en hun medewerkers. Onze business coach gaat samen met jou en jouw medewerkers aan de slag.

Loopbaanadvies Eindhoven voor bedrijven zorgt voor:

 • Een betere werksfeer.

 • Meer betrokkenheid en motivatie van binnenuit de organisatie.

 • Een beter inzicht in jouw eigen doelen en wensen.

 • Hogere kwaliteiten en zelfontwikkeling bij jou en jouw medewerkers.

 

Over het algemeen functioneren de meeste werknemers prima, maar er is altijd iemand die wat extra aandacht nodig heeft. Soms ziet een werkgever dit niet, dit kan ook komen omdat die persoon niet graag over zijn problemen en irritaties praat. Dit brengt een aantal risico's met zich mee.

De risico's van een ontevreden medewerker:

 • De kwaliteiten van een medewerker komen niet volledig naar buiten, door de problemen en irritaties.

 • Ze gaan op zoek naar een andere werkgever, in het ergste geval de concurrent.

 • De medewerker krijgt te maken met een bore-out of burn-out. Dit brengt onnodige kosten met zich mee.

 

Als business coach breng ik de problemen op een veilige manier in kaart en zal me inzetten om erger te voorkomen.

NLP coach Eindhoven voor een sterke communicatie

De afkorting NLP staat voor neuro-linguïstisch programmeren. Dit is een methodiek waar we over beschikken. NLP geeft aan hoe wij de wereld om ons heen zien en wat onze reactie daarop is. Het is een methodiek waar zowel de coach als de cliënt veel aan heeft. Tijdens het proces worden onbewuste patronen in het zenuwstelsel ontdekt, gebruikt en veranderd. Zo kunnen specifieke en gewenste uitkomsten worden bereikt.

Dankzij NLP kunnen wij jou de juiste richting geven. Het helpt erg bij het motiveren van jouw kunnen en het herkennen van wat jij nodig hebt. NLP zorgt voor een goede vertrouwensband tussen de coach en de cliënt.

Waarom neuro-linguïstisch programmeren helpt:

 • Behoeften worden beter en sneller herkent.

 • Voorkeuren worden herkent en er kan gemakkelijk worden afgestemd op deze voorkeuren.

 • Contact tussen coach en cliënt is sneller en oprechter.

 • Er wordt meer vertrouwen gecreëerd en de relatie met de cliënt is goed te onderhouden.

 • De coach kan jou leren om beter met mistanden en conflicten om te gaan.

 • Je leert een professionele houding aan te nemen.

 • Je bent veel effectiever.

 

Ben je op zoek naar een personal coach die NLP in Eindhoven kan toepassen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Coach Helmond en Weert voor loopbaanadvies

Wanneer je in Helmond woont kun je gebruik maken van onze coach in Helmond. Onze loopbaancoach Helmond zal jou begeleiden bij het vinden van de juiste carrière move. Je hoeft dus niet voor loopbaan advies naar Eindhoven. Dit geldt ook voor Weert, wij hebben een coach in Weert beschikbaar die jou kan ondersteunen. De loopbaancoach in Weert heeft alles in huis om jou weer op het juiste pad te helpen. Neem gerust contact met ons op om in contact te komen met de coach in Helmond of de coach in Weert.

Twijfel niet langer en neem contact op voor coaching in Eindhoven en omgeving

Je carrière is een belangrijk onderdeel van jouw leven, neem deze dus serieus. Onze job coach Eindhoven en omgeving haalt jou uit de sleur en zet je weer op de juiste route. Samen met onze life coach Eindhoven geeft hij of zij jouw leven weer glans. Je krijgt nieuwe inzichten en gaat weer met een lach naar jouw werk.

Koers heeft naast een kantoor in Eindhoven ook diverse andere locaties voor loopbaancoaching:

Loopbaancoaching in Den Bosch

Loopbaancoaching in Tilburg

Loopbaancoaching in Breda

Recente blog posts

Vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen in regio Eindhoven?

Twijfel je over hoe en of je geholpen wilt worden met je loopbaanvraagstuk? Stuur me gerust een mail. We kijken dan samen naar een passende aanpak tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Ronald kleur 2.jpeg

Bedankt voor je aanvraag. Ik neem z.s.m. contact met je op!

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen?
bottom of page