top of page
Image by Sunil Ray

Outplacement coach Utrecht

de start naar jouw nieuwe toekomst

Onze outplacement coach in Utrecht

Outplacement coach Ronald Smulders

Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuze proces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart.

 

Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk.
 

def_ronald_smulders_2_KL.jpg
Image by Nick Fewings

Wat is outplacement?

Zit de medewerker nog op de goede plek? 

Outplacement is een proces waarbij een werkgever professionele ondersteuning en begeleiding biedt aan werknemers die hun baan verliezen als gevolg van ontslag, bedrijfsherstructurering, reorganisatie of andere redenen.

Meer info? Klik hier voor ons blogartikel “wat is outplacement?”

 

Waarom outplacement?

Outplacement Utrecht verwijst naar het proces waarbij een werkgever ondersteuning en begeleiding biedt aan een werknemer wiens functie is beëindigd of bedreigd wordt. Dit kan te maken hebben met diverse factoren, zoals bedrijfsherstructureringen, reorganisaties, ontslagen, of het sluiten van een bedrijfsonderdeel.

Het doel van outplacement in Utrecht is om de overgang van werk naar een nieuwe baan te vergemakkelijken en de werknemer te helpen bij het vinden van een nieuwe baan die past bij hun vaardigheden en interesses.


Meer info? Klik hier voor ons
blogartikel “Waarom outplacement?”

Image by Evan Dennis

Wat levert outplacement op?

Outplacement Utrecht kan verschillende voordelen opleveren voor zowel werkgevers als werknemers.

Welke voordelen dat zijn lees je in ons blogartikel “Wat levert outplacement op?”


Over het algemeen levert outplacement waardevolle ondersteuning op voor werknemers die hun baan verliezen, en het kan helpen om een soepele overgang naar een nieuwe baan te bewerkstelligen. Voor werkgevers kan het bijdragen aan een positievere bedrijfscultuur en reputatie, terwijl het ook kan helpen bij het minimaliseren van potentiële juridische complicaties.

 

Waarom outplacement met Koers?

De Koers loopbaancoaches zijn ervaren, getraind en gecertificeerd om loopbaanadviezen te geven, loopbaancoaching- en outplacement-trajecten te begeleiden Of het nu gaat om een heroriëntatie, een talentbehoud, het voorkomen van juridische conflicten enz.

 

Koers levert alle outplacementdiensten diensten in Utrecht om de werknemer verder te helpen in zijn of haar nieuwe toekomst.
 

Onze locatie voor outplacement in Utrecht

In Utrecht zijn we gevestigd aan het Oorsprongpark 7 (3581ET) Utrecht. Overdag is dit een betaald parkeren gebied. De parkeergarage (Museumlaan) ligt op 3 minuten.

Onze referenties en reviews

Koers outplacement blog artikelen

bottom of page