top of page
Image by Sunil Ray

Koers Outplacement

de start naar jouw nieuwe toekomst

def_ronald_smulders_2_KL.jpg
Marleen_van_loon_1_B.jpg
Tamara_dirven_1.jpg

Koers outplacement coaches

Onze passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen. Waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Wij vinden het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een outplacement traject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn of haar passie en geluk.


Hebben we je interesse gewekt? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

Image by Nick Fewings

Wat is outplacement?

Outplacement is een proces waarbij een werkgever professionele ondersteuning en begeleiding biedt aan werknemers die hun baan verliezen als gevolg van ontslag, bedrijfsherstructurering, reorganisatie of andere redenen.

Meer info? Klik hier voor ons blogartikel “wat is outplacement?”

Waarom outplacement?

Werkt een outplacement traject?

Outplacement verwijst naar het proces waarbij een werkgever ondersteuning en begeleiding biedt aan een werknemer wiens functie is beëindigd of bedreigd wordt. Dit kan te maken hebben met diverse factoren, zoals bedrijfsherstructureringen, reorganisaties, ontslagen, of het sluiten van een bedrijfsonderdeel.

Het doel van outplacement is om de overgang van werk naar een nieuwe baan te vergemakkelijken en de werknemer te helpen bij het vinden van een nieuwe baan die past bij hun vaardigheden en interesses.

Meer info? Klik hier voor ons blogartikel “Waarom outplacement?”

Image by Evan Dennis

Wat levert outplacement op?

Een outplacementtraject loont voor werkgever en de werknemer.

Over het algemeen levert outplacement waardevolle ondersteuning op voor werknemers die hun baan verliezen. Het kan helpen om een soepele overgang naar een nieuwe baan te bewerkstelligen.

 

Voor werkgevers draagt het bij aan een positievere bedrijfscultuur en reputatie. Het kan ook helpen bij het minimaliseren van potentiële juridische complicaties.

 

Lees ook ons outplacement blogartikel “Wat levert outplacement op?”

Waarom outplacement met Koers?

De outplacement coaches van Koers Loopbaancoaching zijn ervaren, getraind en gecertificeerd om adviezen te geven t.a.v. loopbaancoaching of een outplacementtraject.

 

Of het nu gaat om een heroriëntatie, talent behoud, het voorkomen van juridische conflicten Koers Loopbaancoaching levert alle outplacement diensten om de werknemer verder te helpen in zijn of haar nieuwe toekomst.

Onze referenties en reviews

Koers outplacement blog artikelen

bottom of page