top of page

Loopbaancoach Den Bosch

Loopbaanbegeleiding Den Bosch geeft jou het juiste zetje

Soms verloopt jouw leven niet zoals je het voor ogen had. Je wilt graag een stabiel leven leiden, maar kunt niet de baan vinden of krijgen die bij jou past. Onze loopbaancoach Den Bosch kan jou ondersteunen, bij het vinden en verkrijgen van het leven waar jij zo naar verlangt. Je krijgt persoonlijke coaching in Den Bosch, dit zal jou tonen wie je bent. Door te ontdekken wie jij werkelijk bent, ga je inzien welke carrière bij jou past. Wij bieden niet alleen coaches die jou helpen bij het vinden van de juiste baan, er is ook een life coach beschikbaar die jou als persoon laat groeien.

 

Jobcoach Den Bosch helpt bij vinden geschikte functie

Onze job coach in Den Bosch helpt jou met het vinden van een geschikte functie. De eerste stap is een persoonlijk gesprek met jou. Uit dit gesprek moet naar voren komen waarom jij een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Sommige mensen zien dit in eerste instantie als een ongemakkelijk gesprek, het is echter geen schande om hulp te krijgen van een job coach. In Nederland zijn er namelijk enorm veel mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben opgebouwd. De job coach trekt jou uit het moeras en geeft je een zetje in de juiste richting. Je gaat ontdekken wat bij jou past, vervolgens helpt de coach jou bij het vinden en verkrijgen van de meest geschikte baan. Samen ontdekken jullie wat jouw sterke eigenschappen zijn en wordt er een hoogwaardige cv en sollicitatiebrief opgesteld.

 

 

 

Job coach Den Bosch geeft geschikte nazorg

Na het vinden van een geschikte functie, zal onze job coach jou blijven ondersteunen. Een nieuwe start op de arbeidsmarkt kan behoorlijk spannend zijn, vooral wanneer je lang afwezig bent geweest. Begeleiding is dus geen overbodige luxe. Wanneer je er mee akkoord gaat, kan de coach ook jouw leidinggevende en collega's coachen. Het is namelijk erg belangrijk dat ook zij weten wat er speelt. Door transparant te blijven kunnen jullie beter met elkaar omgaan en vergoot je de kans dat jij binnen het bedrijf actief kan blijven.

 

 

 

 

Loopbaancoach Den Bosch is er voor iedereen

Onze loopbaancoach Den Bosch is er voor iedereen. Voor de persoon die net van school komt en niet weet hoe hij of zij moet beginnen, maar ook voor de persoon die al een tijdje een vaste baan heeft. Neem dus gerust contact met ons op. Je kunt denken aan begeleiding bij het maken van de juiste beroepskeuze, een volgende stap in jouw carrière, of bij re-integratie in Den Bosch en omgeving.

 

Onze loopbaancoach in Den Bosch helpt jou bijvoorbeeld met:

 

 • Het vinden van het juiste beroep.

 • Een nieuwe stap in jouw carrière.

 • Het begeleiden bij een burn-out of ontslag.

Samen met de loopbaancoach Den Bosch onderneem jij actie
Jullie ontdekken samen wat jouw kwaliteiten, drijfveren en interesses zijn. Door dit in kaart te brengen, kan er een gericht plan worden opgesteld. Op die manier kom jij te weten hoe jouw eigenschappen tot hun recht komen op de arbeidsmarkt.

 

Uit onderzoek is gebleken dat de helft van Nederland niet tevreden is met hun baan. Een percentage van deze groep wordt zelfs ziek door hun onvrede.

 

Een aantal voorbeelden:

 

 • Ruzie met collega's.

 • Stress op de werkvloer.

 • Geen uitdaging meer in de functie.

 • Je voelt je niet gewaardeerd.

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je uit de sleur en geven je een zetje in de juiste richting.

 

Outplacement Den Bosch voor het varen van een nieuwe koers

Wij bieden hulp bij outplacement in Den Bosch en omgeving. Samen met jou vinden wij de nieuwe en juiste koers in jouw carrière. Je kunt dit nodig hebben na een gedwongen of vrijwillig ontslag. Het krijgen of nemen van ontslag kan jouw zelfvertrouwen aantasten, je kunt aan jezelf gaan twijfelen. Ben ik wel goed genoeg? Heb ik de juiste keuze gemaakt? Dit kunnen vragen zijn die door jouw hoofd spoken.

 

Dankzij onze persoonlijke coaching Den Bosch leer jij doelen te stellen. Hij of zij zal jou motiveren om de juiste keuzes te maken. Je krijgt een beter zelfinzicht, leert jouw kwaliteiten kennen, maar ook wat jouw valkuilen en verbeterpunten zijn.

 

Ons outplacement traject leert jou:

 

 • Jouw beste kwaliteiten kennen.

 • De vaardigheden die je dagelijks zou moeten gebruiken.

 • Hoe je het beste aan jouw successen kunt bouwen.

 • Welke baan bij jou past.

 • Inzien wat jouw passies zijn.

 • Uit welk werk jij voldoening zal halen.

 • Wat jou energie geeft.

 • Wat zingevend voor jou is.

 • Beter te netwerken.

 • Hoe je een uitmuntende cv en sollicitatiebrief/motivatiebrief maakt.

 • Het voeren van goede sollicitatiegesprekken.

 • Hoe je jouw LinkedIn profiel aantrekkelijk kunt maken.

 

Interesse gekregen? Bel direct voor coaching in Den Bosch en omgeving.

 

 

 

Business coach Den Bosch voor een betere onderneming

 

Heb jij een eigen bedrijf met personeel? Onze Business coach kan jouw bedrijf een boost geven en de juiste richting geven wanneer er problemen op de werkvloer zijn. Hij of zij is er voor jou en jouw personeel.

 

Onze business coach zorgt voor:

 

 • Een betere sfeer op de werkvloer.

 • Een beter beeld van jouw wensen en doelen.

 • Motivatie en betrokkenheid binnen het bedrijf.

 • Zelfontwikkeling bij jou en jouw personeel.

 • Het verbeteren van de kwaliteiten van iedereen op de werkvloer.

 

Er is altijd een werknemer die extra aandacht nodig heeft. Deze moet je niet over het hoofd zien, helaas komt dit wel regelmatig voor. Dit hoeft niet altijd jouw schuld te zijn, soms worden problemen en irritaties namelijk genegeerd door de werknemer zelf. Dit omdat ze er niet graag over praten, of omdat ze bang zijn dat het erger wordt.

 

Dit zijn de risico's van een ontevreden medewerker:

 

 • Een medewerker met zeer goede kwaliteiten gaat op zoek naar een nieuwe werkgever.

 • De medewerker ontwikkelt een bore-out of burn-out. Je krijgt te maken met onnodige kosten.

 • Dankzij de problemen en irritaties komen niet alle kwaliteiten van de medewerker volledig tot uiting.

Door samen te werken met een business coach, kun je problemen en irritaties snel de kop indrukken. Dit zal op lange termijn zorgen voor een betere bedrijfsvoering.

 

Coach Rosmalen voor loopbaanadvies

Onze personal trainer in Den Bosch en coach in Rosmalen geven jou de begeleiding die jij nodig hebt. Dankzij onze coach in Rosmalen hoef je als inwoner van Rosmalen niet naar Den Bosch te reizen. Zo blijven de lijnen kort en snel. Op die manier bedienen wij een groot publiek in de gehele regio. Onze top coaches helpen jou bij het vinden en verkrijgen van een nieuwe baan, het ontplooien van jezelf en bijvoorbeeld re-integratie in Den Bosch en omgeving.

 

Neem nu direct contact met ons op voor coaching in Den Bosch of Rosmalen.

Koers heeft naast een kantoor in Den Bosch ook diverse andere locaties voor loopbaancoaching:

Loopbaancoaching in Eindhoven

Loopbaancoaching in Tilburg

Loopbaancoaching in Breda

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen?
bottom of page