top of page

Koers Loopbaancoaching Den Bosch

denbosch.jpg
Onze coach in Eindhoven
Loopbaanadvies
def_ronald_smulders_2_KL.jpg

Onze coaches in Den Bosch

Loopbaancoach Ronald Smulders

Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuze proces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk.

Ik wil meer weten over Ronald Smulders

Loopbaancoach Marleen van Loon

Ik ben loopbaancoach omdat ik zelf heb ervaren wat een loopbaantraject kan betekenen voor je werkzame leven. Ik gun dit iedereen die op een kruispunt staat van zijn / haar carrière. Niet op de juiste plek zitten of merken dat je energie verliest in je werk is naar en vervelend.

 

Uiteindelijk breng je een groot deel van je leven door in het werkveld. Dus hoe belangrijk is het om op de juiste plek te zijn, de juiste dingen te doen. Ik voel tot in mijn tenen dat hier mijn toegevoegde waarde zit, met jou samen onderzoeken, bespreken, ervaren hoe die plek ervoor jou uit mag zien.

Ik wil meer weten over Marleen van Loon

Marleen_van_loon_1_B.jpg

Loopbaanadviseur Den Bosch

Loopbaanadvies Den Bosch biedt begeleiding bij het verkennen van loopbaanmogelijkheden, het identificeren van sterke punten en het nemen van weloverwogen carrièrebeslissingen.
 
Onze loopbaanadviseurs helpen mensen bij loopbaanoriëntatie, het overwinnen van loopbaanuitdagingen en het realiseren van succes en voldoening
.

Waarom Koers Loopbancoaching?

Waarom Koers Loopbaancoaching?

Koers Loopbaancoaching Den Bosch werkt op basis van 4 kernwaarden;
positief stimulerend, empathisch, resultaat- en klantgericht.
Onze loopbaancoaches zijn ervaren en gecertificeerd.
Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional.png

Koers Loopbaancoaching werkwijze

Kennismaking

Tijdens het oriëntatiegesprek maak je kennis met de loopbaancoach Den Bosch. In dit gesprek geef je aan welke vraag je hebt.

 

Het kan zijn dat je geen concrete vraag hebt, maar samen heb je ruim de tijd om tot de kern te komen van jouw vraagstuk.

Coachingstraject

Samen met de jobcoach Den Bosch ga je invulling geven aan jouw persoonlijke loopbaancoaching traject. De loopbaancoach in Den Bosch leert je kennen, je leert jezelf beter kennen en je werkt toe naar de kern van jouw loopbaanvragen.

 

Wij helpen jou bij het zetten van nieuwe stappen in jouw carrière.  

Evaluatie

Na het afronden van jouw loopbaan-traject is er ruimte en tijd voor evaluatie.
 
Op initiatief van de job coach en jouzelf kan er een aantal momenten zijn waarop je samen met de loopbaancoach in Den Bosch gaat evalueren en reflecteren.

Voelt dit goed? Heb je het idee dat onze coach je verder kan helpen?
Werkwijze
Waarom Koers

Waarom een loopbaancoach? 

Waarom een loopbaancoach in Den Bosch?

Met onze loopbaanbegeleiding in Den Bosch krijg je ondersteuning bij het vinden van jouw kwaliteiten, interesses en drijfveren. Samen met de loopbaancoach Den Bosch breng je deze in kaart. Zo kan er een gericht actieplan worden opgesteld en ben je een stap dichter bij de juiste keuze voor wat betreft de toekomst van jouw loopbaan.
 

Samen ontdekken we wat bij jou past en helpen wij jou bij het verkrijgen van de juiste baan of loopbaanadvies. We hebben veel ervaring met personen die MBO, HBO en WO  opleidingsniveau hebben.

Wat levert het mij op

Wat levert loopbaancoaching mij op?

Wat haal ik uit en loopbaancoachtraject

Onze loopbaancoach in Den Bosch kan verschillende voordelen en resultaten opleveren, afhankelijk van je specifieke behoeften en doelen. 

De potentiële voordelen die je kunt verwachten bij het werken met een loopbaancoach zijn bijvoorbeeld; bewustwording van kwaliteiten/ talenten en ontwikkelpunten, inzicht op de vraag wat jij van ‘werk’ verwacht, loopbaanoriëntatie, doelstellingen en planning, loopbaanontwikkeling, sollicitatieondersteuning en last but not least stressmanagement en motivatie.

 De exacte voordelen en resultaten van loopbaancoaching variëren afhankelijk van je individuele situatie en je eigen inzet.

 

Clapping%20Audience_edited.jpg

Met welke vragen kan ik terecht?

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaancoach in Den Bosch?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten? 

  • Hoe kan ik mijn kwaliteiten optimaal benutten in mijn werk?  

  • Wie ben ik, wie wil ik zijn, wat wil ik en wat kan ik goed? 

  • Welke nieuwe functie, binnen of buiten mijn huidige werk, past het beste bij mij? 

  • Welke studierichting past het beste bij mij en hoe kan ik dat combineren met mijn huidige werk?

Wil je meer vragen zien waarmee je terecht kan bij een loopbaancaoch bekijk dan ons;

Koers loobaancoaching blog artikel

Met welke vragen kan ik terecht?

Wat kost loopbaancoaching?

Het is belangrijk om te investeren in een loopbaancoach die ervaring en expertise heeft op het gebied van loopbaanontwikkeling. Koers loopbaancoaches hebben ruime ervaring en zijn   gecertificeerd. Professionele coaches die jou begeleiden in je persoonlijke groei en het bereiken van je loopbaandoelen. 

 

De kosten voor het loopbaancoaching traject of een loopbaanadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals: de hulpvraag, de verwachtingen en wensen, persoonlijke omstandigheden. 

 

Koers loopbaancoaching en loopbaanadvies Den Bosch levert een maatwerk pakket. Wil jij graag weten welk maatwerk pakket aansluit op jouw situatie en behoeften? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Wat kost loopbaacoaching?
Onze locatie in Eindhoven

Onze referenties en reviews

Reviews

Onze locatie voor loopbaancoaching in Den Bosch

In Den Bosch zijn we gevestigd in De Stadstuin aan de Bruistensingel 500, 5232 AH Den Bosch. Genoeg gratis parkeergelegenheden rond het gebouw.
Koers Blog

Koers Loobaancoaching blog posts

bottom of page