top of page

Loopbaancoach Breda

Loopbaancoach Breda voor de volgende stap!

Misschien loop je er al langer mee rond. Je wilt iets veranderen aan je werk. Je wilt verder groeien of juist volledig overstappen naar iets anders. Maar hoe pak je dit op een constructieve manier aan? En is het wel slim om over te stappen? Of doe je er beter aan om te blijven waar je bent? Een loopbaancoach Breda zoeken ligt dan voor de hand. Hoewel over het algemeen coaching in Breda gemakkelijk te vinden is, moet je natuurlijk wel een iemand vinden waar je een klik mee hebt. Je hebt een persoonlijke coach in Breda nodig. Iemand die echt kijkt naar jou als persoon. Elke persoon is uniek en dus ook elke begeleiding is uniek.


Het is dan fijn om te weten dat er ook loopbaancoaching in Breda te vinden is die het volledige plaatje bekijkt, voor je een advies krijgt. Ik ben je life coach in Breda die je helpt om niet alleen het werk te vinden dat bij je past, maar om ook je volledige potentieel te bereiken. Samen kijken we naar hoe jij je carrière in Breda kunt uitbouwen. Woon je in Oosterhout? Als loopbaancoach kan ik je rondom Oosterhout ook verder helpen.

 

Wie ben jij?

Voor je loopbaantraject van start zou gaan, is het belangrijk om in een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek kennis te maken. Zo kunnen we elkaar ontmoeten en kan ik te weten komen wie jij eigenlijk bent. Wie ben je? Wat doe je graag en wat doe je goed? Waar loop je momenteel tegenaan en wat is de reden dat je nu bij een loopbaancoach Breda terecht bent gekomen? Hoe kunnen wij jou helpen met loopbaanadvies in en rondom Breda?

 

Wie ben ik?

Uiteraard is het ook belangrijk om te weten te komen wie ik ben. Voor een goede loopbaancoaching Breda is het belangrijk om een goede klik met elkaar te hebben. Zo kan ik goed aanvoelen wat jij wilt en waar je graag naartoe zou willen. Ik neem daarom de tijd om elkaar te leren kennen in het eerste adviesgesprek. Zo kan jij ook voelen of ik als coach Breda de juiste persoon ben voor jou. Misschien heb je meer aan mij als lifestyle coach in Breda? Of kan ik meer voor je betekenen als mental coach in Breda? Specifiek voor ondernemers bied ik ook mijn expertise aan als business coach in Breda, om je onderneming naar het volgende level te helpen.

Samen loopbaandoelen opstellen

We stellen samen concrete doelstellingen. Dit kan zijn op vlak van winst, maar ook op vlak van ander potentieel dat jij in je zaak links laat liggen. Soms helpt het om met een objectief paar ogen te kijken naar hoe je onderneming draait. Als business coach Breda kan ik je helpen om je blokkades aan te pakken die je in de weg zitten naar meer groei.
Ik zie je mezelf niet enkel als job coach Breda, maar ook als life coach Breda. Niet enkel loopbaanbegeleiding dus! Je werk is maar een deel van je leven. Een zeer belangrijk deel uiteraard. Maar het is ook belangrijk om op persoonlijk vlak je te kunnen ontwikkelen en goed in je vel te zitten. Ook daarmee kan ik je als loopbaancoach in Breda verder helpen.

Wat wil je?

Weet je al precies wat je wilt? Of voel je alleen dat er iets wringt, dat er iets moet veranderen maar weet je verder nog helemaal niet wat je wilt? Je weet nog niet wat je van een loopbaancoach in Breda kunt verwachten?
Geen probleem! We gaan dat samen uitzoeken en verduidelijken. Samen komen we er zeker uit. Zo kan je ook een veel duidelijker plan voor de toekomst uitstippelen. We zullen samen bekijken wat loopbaancoaching Breda voor jou kan betekenen.


We zoeken samen uit wat je drijfveren zijn en waar jij het meest voldoening uithaalt. Welke carrière ga jij in Breda uitbouwen?

Waarom inzicht krijgen in je talenten?

Er zijn mensen die goed weten waar hun talenten liggen. Maar de meeste mensen hebben hier niet echt zicht op. Wel heel belangrijk om te weten waar je talenten zitten om dit mee te kunnen nemen in je begeleidingstraject. Want zeg nu zelf: iedereen wil het liefst binnen zijn/haar gegeven talenten aan de slag! Misschien komen er wel nog talenten uit waar je zelf nog niet bij stil had gestaan. We zitten soms vast in patronen van vroeger. Een nieuw pad inslaan vraagt ook om nieuwe talenten meer in de verf te zetten. Als loopbaancoach ben ik in Breda daarvoor bekend.

 

Hoe stress verminderen?

Stress is een van de grootste uitdagingen van de huidige maatschappij. En waarschijnlijk is stress ook een van de grootste factoren die je doen voelen dat er iets binnen je dagdagelijkse traject moet veranderen. Stress verminderen is niet alleen belangrijk voor je algemene mentale welzijn, maar ook voor je gezondheid! Loopbaanbegeleiding Breda kan je helpen met het uitschrijven van een plan voor meer mentale rust. Als je kan doen wat je leuk vindt en kan doen waar je goed in bent, zul je automatisch minder stress ervaren.

 

Kan je een burn-out voorkomen?

Steeds meer mensen kampen tegenwoordig met een burn-out. Hoeveel energie krijg jij van je werk? Of kost het je vooral energie? Hoe graag doe jij je werk? Allemaal vragen die meespelen in hoe groot de kans is voor jou om op termijn een burn-out te ontwikkelen. Merk je dat je werk enorm veel energie kost? Dan kan het helpen om een traject bij een loopbaancoach in Breda te starten. Wellicht kan die overstap ervoor zorgen dat je meer energie krijgt uit je werk en daardoor geen burn-out ontwikkelt. Mocht je tegen een burn-out aan zitten, kan het zeker ook nuttig zijn om coaching in Breda in te schakelen voor je effectief een burn-out krijgt. Als coach in Breda kunnen we kijken naar welke factoren we kunnen veranderen voor je met een burn-out te kampen krijgt.

 

Blijven of vertrekken?

Het starten van loopbaanbegeleiding wil niet zeggen dat je automatisch ook van werk zal veranderen. Soms krijg je juist de bevestiging dat het werk dat je nu doet op jou lijf geschreven staat. Het is dus niet zo dat je automatisch bij je huidige werk zal vertrekken. De afweging maken tussen blijven of vertrekken is een die niet gemakkelijk zal zijn. Als coach in Breda zal ik je begeleiden in die keuze. We zullen alle voor- en nadelen op een rij zetten van beide beslissingen. Het belangrijkste is dat jij op het einde van je traject met mij een beslissing hebt kunnen maken die voor jou goed voelt en die perfect is voor je unieke situatie. Dat is het doel van onze coaching in Breda.

 

Hoe kan ik samen met een loopbaancoach mijn loopbaan een nieuwe richting geven?

Stel dat je na adviesgesprekken tot de beslissing bent gekomen dat jij graag je loopbaan zou willen veranderen, zal ik je hierin verder begeleiden. Hoe ga je dit aanpakken? Hoe ga je het gesprek aan met je huidige werk? Waar moet je beginnen met het zoeken van werk in je nieuwe baan? Wat zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden? Je krijgt een antwoord op al je vragen.
Ook in het geval van outplacement in Breda of re-integratie rondom Breda kan ik je verder helpen, door de ervaring die ik heb in die omgeving.
Als job coach in Breda ben ik de meest geschikte persoon om je verder te begeleiden bij het plannen van je outplacement Breda.

 

Toch blijven, hoe dan?

Ook wanneer je besluit dat in je huidige werk blijven de beste optie is voor jou, zal ik je verder begeleiden in hoe je dit het beste kan aanpakken. Misschien zijn er aanpassingen die je op je werk kan doorvoeren om het werk beter aangepast te laten zijn op je specifieke noden. Hoe breng je dit aan op je werk? We zullen samen toewerken naar een concreet toepasbaar plan.

 

Wat kan loopbaancoaching Breda verder betekenen?

Wanneer alles is uitgeplozen, zul je een beter inzicht hebben in je huidige situatie en in je toekomstplannen. We zullen samen een bilan hebben opgesteld van de voor- en nadelen van blijven of vertrekken en we zullen samen een plan hebben uitgeschreven voor hetgeen dat voor jou het beste voelt. Als loopbaancoach kan ik je rondom Oosterhout ook verder helpen.

Koers heeft naast een kantoor in Breda ook diverse andere locaties voor loopbaancoaching:

Loopbaancoaching in Eindhoven

Loopbaancoaching in Tilburg

Loopbaancoaching in Den Bosch

Vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen in regio Breda?

Twijfel je over hoe en of je geholpen wilt worden met je loopbaanvraagstuk? Stuur me gerust een mail. We kijken dan samen naar een passende aanpak tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Ronald kleur 2.jpeg

Bedankt voor je aanvraag. Ik neem z.s.m. contact met je op!

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen?
bottom of page