top of page

Loopbaancoach Tilburg

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen?

Vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen in regio Tilburg?

Twijfel je over hoe en of je geholpen wilt worden met je loopbaanvraagstuk? Stuur me gerust een mail. We kijken dan samen naar een passende aanpak tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Ronald-Smulders.jpg
Ronald kleur 2.jpeg

Bedankt voor je aanvraag. Ik neem z.s.m. contact met je op!

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Tilburg?

We lijken te leven in een wereld waarin er veel van ons verwacht wordt. We willen graag goed in ons vel zitten en topprestaties leveren op ons werk. Al die balletjes in de lucht houden kan een hele uitdaging zijn! Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om zich te laten begeleiden door bijvoorbeeld een loopbaancoach Tilburg.

Ook uit ons privéleven halen we graag veel voldoening, maar wat als er dingen tegenzitten of je het gevoel hebt soms een vast te lopen? In zo’n geval kan een leefstijlcoach in Tilburg je misschien een steuntje in de rug geven.

Wat is coaching Tilburg?

Een coach is een term die je kent uit de sport. Het is een helpende hand die langs de kant staat, de situatie goed overziet, en jou verder helpt om het beste uit jezelf en jouw situatie te halen. Je vindt coaches in de regio die heel holistisch naar je hele situatie kijken, maar ook coaches die gespecialiseerd zijn in hele specifieke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld een loopbaanadviseur in Tilburg.

Ronald Smulders en KOERS

Ronald Smulders is actief als coach in Tilburg. Hij is met zijn brede levenservaring van alle markten thuis. Hij is ooit begonnen als semiprofessioneel volleyballer en kan vanuit die achtergrond rustig en nuchter naar problemen kijken. Na een mooie periode in de sport heeft hij gekozen zich te gaan richten op verschillende vormen van coaching vanuit Tilburg.

Kun je me helpen bij re-integratie in Tilburg?

Dat kan zeker! Tijdens een periode van re-integratie kan het bijzonder nuttig zijn om een coach in de arm te nemen die je in dit traject bijstaat. We kijken naar de reden van je uitval en je redenen op weer te beginnen. Wat vind je leuk en wat kun je aan? Zijn er nog dingen die je belemmeren om weer helemaal aan het werk te gaan? En zijn dat dingen waar we grip op hebben of kunnen krijgen of juist dingen die we moeten accepteren?

Re-integratie zijn zowel de actie als de rust belangrijk. Sommige mensen zijn ontzettend enthousiast om weer te beginnen en storten zich helemaal op een nieuwe functie. Dat kan helemaal goed lopen, maar soms is het ook erg veel in één keer. In zo'n geval zoeken we naar rust en vertrouwen. In andere gevallen heb je helemaal niet zoveel zin om te beginnen, maar helpen andere gedachtepatronen je om de positieve kanten te gaan zien en weer plezier in je werk te krijgen. Wat de situatie ook is: als coach in Tilburg help ik je verder!

Ik zoek advies over outplacement in Tilburg

Voor adviezen over outplacement in Tilburg of andere vragen over je carrière in Tilburg ben je meer dan welkom. Loopbaancoaching Tilburg richt zich op alle aspecten van je loopbaan en heeft dus ook verstand van outplacement. Bij een outplacement komen een hoop zaken kijken, zowel praktisch als op emotioneel vlak. Het is vaak een drukke periode, waarin een coach je kan helpen om koers te houden of misschien wel te begeleiden naar een nieuwe loopbaan!

Ik begrijp hoe ingrijpend het kan zijn om een gedwongen ontslag mee te maken, maar ook een vrijwillig ontslag kan je hele leven op z’n kop zetten. Met een traject bij Loopbaancoaching Tilburg zoeken we samen uit hoe jij het beste verder kunt gaan. We investeren in zelfinzicht en onderzoeken jouw persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten. Zo kom je heelhuids door deze periode heen en werken we aan een nieuwe situatie waar je je snel weer helemaal in thuis voelt!

Ik ben op zoek naar een loopbaancoach in Tilburg

Zoek je een loopbaancoach in Tilburg? Dan ben je hier aan het juiste adres! Naast mijn specialisatie in de loopbaanbegeleiding Tilburg, houd ik me ook graag bezig met zakelijke coaching. De twee hangen vaak deels met elkaar samen; het is heel lastig om goede gewoonten vol te houden als je in een negatieve spiraal zit op je werk, en fit op je werk verschijnen is veel moeilijker als je in je privéleven het gevoel hebt vast te lopen.

Hoe werkt een life coach in Tilburg?

Tijdens een gesprek gaan we in op wat jou beweegt. Waar wordt je gelukkig van? Hoe zien je weken eruit? Kom je aan hobby’s toe en heb je tijd om te bewegen? Wat doe je in stressvolle situaties? Welke situaties er op je en heb je daar hulp bij nodig? Ik stel je de echte vragen, waardoor we jouw leven straks helemaal in kaart hebben.

Niet alleen komen eventuele hindernissen zo boven water, sterker nog, we gaan er juist naar op zoek! Want waar frictie zit, is er ruimte voor groei. Wat dat inhoud, hangt helemaal af van jouw situatie. Na een gesprek met mij als Lifestyle Coach Tilburg, heb je meer grip op de keuzes die je maakt en de dingen die daar aan ten grondslag liggen.

Geef je ook loopbaanadvies in Tilburg?

Absoluut! Als jobcoach Tilburg heb ik ruime ervaring! Ik vind het een mooie missie om je te helpen bij het vinden van een koers in je professionele leven. Tijdens onze gesprekken gaan we in op alle onderwerpen die te maken hebben met jou en je werk. Ik geloof in de juiste persoon op de juiste plaats, dus voor we gaan kijken naar allerlei mogelijke functies, gaan we eerst kijken naar de kernwaarden die bij jou passen.

Ben je een echt gezelligheidsmens en houd je van praten, of werk je graag rustig en precies? Welke vaardigheden heb je eigenlijk al, ook zonder een diploma? Op welke functie uit je verleden voelde je je helemaal op je plek? En waar kreeg je juist jeuk van? Als loopbaancoach in Tilburg ben ik alles al eens tegengekomen en weet ik welke ingangen voor jou geschikt zijn. Voor je het weet heb je die droombaan die ook echt bij jou past!

Ik heb een bedrijf en zoek een business coach Tilburg

Coaching in Tilburg is er niet alleen voor particulieren en werknemers, ook met een bedrijf kun je gebruik maken van een coach in Tilburg. We zetten je zakelijke belangen en je privéleven naast elkaar en onderzoeken de balans. In sommige gevallen zet ik ook even de bril van Lifecoach Tilburg op. Ik zie vaak dat ondernemers een enorme passie voor hun bedrijf hebben. Deze prachtige eigenschap kan er ook voor zorgen dat er weinig tijd overblijft om op te laden. Ik help je er graag bij om de lijn van je bedrijf helder te krijgen, maar ook te kijken naar hoe jij je binnen dat bedrijf voelt!

Ik heb het gevoel dat ik vast zit op mijn werk. Kan loopbaancoaching in Tilburg me daarbij helpen?

Als loopbaancoach Tilburg heb ik al een heleboel mensen geholpen om hun professionele leven vorm te geven. Soms gaat het dan over het herkennen en doorbreken van patronen op het werk die niet helpend zijn, in andere gevallen kijken we vooral naar de lange termijn. Als loopbaancoach in Tilburg laat ik die keuze aan jou en hebben we het over de onderwerpen die voor jou op dat moment belangrijk zijn.

Wanneer je het lastig vindt om een vraag te formuleren, maar je wel het gevoel hebt dat het plezier en de zin in het werk wat verdwenen zijn, help ik je om eventuele problemen boven tafel te krijgen, zodat we ze op kunnen pakken je snel weer op de rit hebben. Naast deze persoonlijke aanpak volg je deze coaching gewoon in Tilburg - live of online. We stemmen de tijden van onze gesprekken af op jouw mogelijkheden. Je kunt een traject dus perfect combineren met andere verantwoordelijkheden.

Ik ben op zoek naar een coach in Waalwijk

Naast de coaching in Tilburg, werk ik ook als coach in Waalwijk - je kunt me dus ook hier inschakelen als loopbaanadviseur.

Koers heeft naast een kantoor in Tilburg ook diverse andere locaties voor loopbaancoaching:

Loopbaancoaching in Den Bosch

Loopbaancoaching in Eindhoven

Loopbaancoaching in Breda

 

Ik zoek een coach in Tilburg die gecertificeerd is

Dat komt goed uit! Ik ben als coach gecertificeerd door het Noloc, de beroepsvereniging voor jobcoaches en loopbaanprofessionals. Het Noloc stelt zichzelf ten doel deskundige en hoogwaardige jobcoaches en loopbaanprofessionals herkenbaar te maken voor cliënten en opdrachtgevers. De keurmerken worden alleen afgegeven aan coaches die aantoonbaar vakbekwaam zijn en de juiste diploma’s hebben. Daarnaast heeft elke coach die dit keurmerk draag minimaal 1.400 uur ervaring in zijn vakgebied. Je weet zo dus zeker dat je goed zit!

bottom of page