top of page

Koers Loopbaancoaching Tilburg

tilburg.jpg
def_ronald_smulders_2_KL.jpg

Onze coaches in Tilburg

Loopbaancoach Ronald Smulders

Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuze proces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk.

Ik wil meer weten over Ronald Smulders

Loopbaancoach Tamara Emmen

Als loopbaancoach help ik antwoorden vinden op de vragen “wie ben ik en wat wil/kan ik?” Loopbaancoaching is praktisch: het is zoeken naar de juiste koers: die passende en gewenste loopbaanrichting. Welke acties zijn nodig om dat doel te bereiken en hoe pak je dat aan?

 

Dat is maatwerk en steeds anders, wat het een boeiend vak maakt.

Ik wil meer weten over Tamara Emmen

Tamara_dirven_1.jpg
Onze coach in Eindhoven

Loopbaanadviseur Tilburg

Loopbaanadvies Tilburg biedt begeleiding bij het verkennen van loopbaanmogelijkheden, het identificeren van sterke punten en het nemen van weloverwogen carrièrebeslissingen.
 
Onze loopbaanadviseurs helpen mensen bij loopbaanoriëntatie, het overwinnen van loopbaanuitdagingen en het realiseren van succes en voldoening.

Loopbaanadvies
Waarom Koers Loopbancoaching?

Waarom Koers Loopbaancoaching?

Koers Loopbaancoaching Tilburg werkt op basis van 4 kernwaarden;
positief stimulerend, empathisch, resultaat- en klantgericht.
Onze loopbaancoaches zijn ervaren en gecertificeerd.
Logo-Noloc-Erkend-Loopbaanprofessional.png

Koers Loopbaancoaching werkwijze

Kennismaking

Tijdens het oriëntatiegesprek maak je kennis met de loopbaancoach Tilburg. In dit gesprek geef je aan welke vraag je hebt.

 

Het kan zijn dat je geen concrete vraag hebt, maar samen heb je ruim de tijd om tot de kern te komen van jouw vraagstuk.

Coachingstraject

Samen met de jobcoach Den Bosch ga je invulling geven aan jouw persoonlijke loopbaancoaching traject. De loopbaancoach in Tilburg leert je kennen, je leert jezelf beter kennen en je werkt toe naar de kern van jouw loopbaanvragen.

 

Wij helpen jou bij het zetten van nieuwe stappen in jouw carrière.  

Evaluatie

Na het afronden van jouw loopbaan-traject is er ruimte en tijd voor evaluatie.
 
Op initiatief van de job coach en jouzelf kan er een aantal momenten zijn waarop je samen met de loopbaancoach in Tilburg gaat evalueren en reflecteren.

Voelt dit goed? Heb je het idee dat onze coach je verder kan helpen?
Werkwijze
Waarom Koers

Waarom een loopbaancoach? 

Waarom een loopbaancoach in Tilburg?

Met onze loopbaanbegeleiding in Tilburg krijg je ondersteuning bij het vinden van jouw kwaliteiten, interesses en drijfveren. Samen met de loopbaancoach Tilburg breng je deze in kaart. Zo kan er een gericht actieplan worden opgesteld en ben je een stap dichter bij de juiste keuze voor wat betreft de toekomst van jouw loopbaan.

Samen ontdekken we wat bij jou past en helpen wij jou bij het verkrijgen van de juiste baan of loopbaanadvies. We hebben veel ervaring met personen die MBO, HBO en WO  opleidingsniveau hebben.

Wat levert het mij op

Wat levert loopbaancoaching mij op?

Wat haal ik uit en loopbaancoachtraject

Onze loopbaancoach in Tilburg kan verschillende voordelen en resultaten opleveren, afhankelijk van je specifieke behoeften en doelen. 

De potentiële voordelen die je kunt verwachten bij het werken met een loopbaancoach zijn bijvoorbeeld; bewustwording van kwaliteiten/ talenten en ontwikkelpunten, inzicht op de vraag wat jij van ‘werk’ verwacht, loopbaanoriëntatie, doelstellingen en planning, loopbaanontwikkeling, sollicitatieondersteuning en last but not least stressmanagement en motivatie.

 De exacte voordelen en resultaten van loopbaancoaching in Tilburg variëren afhankelijk van je individuele situatie en je eigen inzet.

 

Clapping%20Audience_edited.jpg

Met welke vragen kan ik terecht?

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaancoach in Tilburg?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten? 

  • Hoe kan ik mijn kwaliteiten optimaal benutten in mijn werk?  

  • Wie ben ik, wie wil ik zijn, wat wil ik en wat kan ik goed? 

  • Welke nieuwe functie, binnen of buiten mijn huidige werk, past het beste bij mij? 

  • Welke studierichting past het beste bij mij en hoe kan ik dat combineren met mijn huidige werk?

Wil je meer vragen zien waarmee je terecht kan bij een loopbaancaoch bekijk dan ons;

Koers loobaancoaching blog artikel

Met welke vragen kan ik terecht?

Wat kost loopbaancoaching?

Het is belangrijk om te investeren in een loopbaancoach die ervaring en expertise heeft op het gebied van loopbaanontwikkeling. Koers loopbaancoaches hebben ruime ervaring en zijn   gecertificeerd. Professionele coaches die jou begeleiden in je persoonlijke groei en het bereiken van je loopbaandoelen. 

 

De kosten voor het loopbaancoaching traject of een loopbaanadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals: de hulpvraag, de verwachtingen en wensen, persoonlijke omstandigheden. 

 

Koers loopbaancoaching en loopbaanadvies Tilburg levert een maatwerk pakket. Wil jij graag weten welk maatwerk pakket aansluit op jouw situatie en behoeften? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Wat kost loopbaacoaching?

Onze locatie voor loopbaancoaching in Tilburg

In Tilburg zijn we gevestigd aan de Saal van Zwanenbergweg 11 (5026RM) Je kunt hier  kosteloos parkeren.
Onze locatie in Eindhoven

Onze referenties en reviews

Reviews
Koers Blog

Koers Loobaancoaching blog posts

bottom of page