top of page

Outplacement Eindhoven

Wil je weer aan het werk? Kies dan voor outplacement Eindhoven

Outplacement Eindhoven kan je naar je toekomstige baan leiden. Een ontslag kan een flinke deuk in je zelfvertrouwen geven. Misschien heeft je werkgever je ontslagen. Natuurlijk kun je zelf ook ontslag hebben genomen. In beide situaties paste de functie niet goed meer bij je. Soms spelen persoonlijke omstandigheden een rol. Uiteraard kan de organisatie besluiten, om meerdere mensen te ontslaan. Dit is meestal bij een reorganisatie van toepassing. Je verliest vervolgens je werk en je inkomen. Daarom wil je zo snel mogelijk weer aan het werk gaan. Het outplacement bureau in Eindhoven kan een succesvol re-integratietraject opstarten. Bovendien ontvang je persoonlijk afgestemde begeleiding.

Wat is Outplacement?

Koers outplacement in Eindhoven start de procedure op. Tijdens het traject ga je van je oude werkgever naar een nieuwe werkgever. Dit zijn de kandidaten die hun oude functie niet konden behouden. Outplacement Eindhoven zal altijd naar achtergrondinformatie vragen. Jouw persoonlijkheid, karakter en achtergrond staan in het middelpunt. Het outplacement traject in Eindhoven beschikt over een individuele benadering. Alle mogelijkheden worden op de voorgrond gezet. De individuele begeleiding wordt met zorg samengesteld. Bovendien weet de loopbaancoach wat een kandidaat wel kan. Er wordt dus niet uitsluitend naar de beperking gekeken. Er zullen realistische doelen opgesteld worden. Bovendien wordt er naar de haalbaarheid van deze doelen gekeken. De kandidaat krijgt dus extra steun in zijn zoektocht naar zijn droombaan.

 

De werkwijze van Outplacement

Er wordt eerst een intakegesprek gepland. Vervolgens wordt er een aantrekkelijk cv samengesteld. Heeft een kandidaat moeite met solliciteren? Een passende sollicitatietraining biedt dan de uitkomst. De coach zal verschillende vacatures met de kandidaat bekijken.

Sommige kandidaten hebben extra begeleiding op de werkvloer nodig. Dit kan eenvoudig worden geregeld. Iedereen met een ziekte of handicap, komt in aanmerking. Het outplacement traject in Eindhoven zorgt voor een concrete analyse. Denk aan een sterkte-zwakteanalyse, een beroepskeuzetest en een assessment. Bovendien staat het interessegebied van de kandidaat centraal. Een nieuwe start begint dus bij een andere organisatie. Het outplacement bedrijf in Eindhoven ontvangt meestal aanmeldingen via het UWV. Soms meldt de voormalige werkgever de kandidaat aan.

De inzichten van outplacement

Outplacement Eindhoven biedt de juiste begeleiding aan. Bovendien komen er soms nieuwe inzichten naar boven. Kandidaten ontdekken bijvoorbeeld hun valkuilen, sterke en zwakke punten. De kandidaat ervaart hierdoor meer zelfkennis en zelfvertrouwen. Het outplacement bureau in Eindhoven zal ook altijd met de kandidaat meedenken. De kandidaat behoudt zijn eigen regie.

Tijdens het traject komen werkgeluk en zingeving aan de orde. De kandidaat moet uitdaging, plezier en voldoening in zijn werk ervaren. Werkgeluk zorgt bovendien voor minder verzuim en meer productiviteit. Een ontslag is meestal wederzijds. Het werk gaf bijvoorbeeld niet genoeg voldoening. Misschien was het werk te eenzijdig of te zwaar. Ook sociale factoren kunnen een rol spelen. Denk aan pesterijen op het werk of conflicten met collega's. Outplacement Eindhoven kan ook sociale aspecten aan het licht brengen. Het is de bedoeling om een fijne werkplek te vinden. Dit is een plek waar de kandidaat zich gewaardeerd en geaccepteerd voelt. Wil jij eens kennismaken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Koers heeft naast een kantoor in Eindhoven ook diverse andere locaties voor outplacement:

Outplacement in Tilburg

Outplacement in Den-Bosch

Outplacement in Breda

bottom of page