top of page
Image by Sunil Ray

Outplacement coach Nijmegen

de start naar jouw nieuwe toekomst

Marleen_van_loon_1_B.jpg

Onze coach in Nijmegen

Outplacementcoach Marleen van Loon

Ik ben loopbaancoach omdat ik zelf heb ervaren wat een loopbaantraject kan betekenen voor je werkzame leven. Ik gun dit iedereen die op een kruispunt staat van zijn / haar carrière. Niet op de juiste plek zitten of merken dat je energie verliest in je werk is naar en vervelend.

 

Uiteindelijk breng je een groot deel van je leven door in het werkveld. Dus hoe belangrijk is het om op de juiste plek te zijn, de juiste dingen te doen. Ik voel tot in mijn tenen dat hier mijn toegevoegde waarde zit, met jou samen onderzoeken, bespreken, ervaren hoe die plek ervoor jou uit mag zien.

Ik wil meer weten over Marleen van Loon

Image by Nick Fewings

Wat is outplacement?

Zit de medewerker nog op de goede plek? 

Outplacement is een proces waarbij een werkgever professionele ondersteuning en begeleiding biedt aan werknemers die hun baan verliezen als gevolg van ontslag, bedrijfsherstructurering, reorganisatie of andere redenen.

Meer info? Klik hier voor ons blogartikel “wat is outplacement?”

 

Waarom outplacement?

Outplacement Nijmegen verwijst naar het proces waarbij een werkgever ondersteuning en begeleiding biedt aan een werknemer wiens functie is beëindigd of bedreigd wordt. Dit kan te maken hebben met diverse factoren, zoals bedrijfsherstructureringen, reorganisaties, ontslagen, of het sluiten van een bedrijfsonderdeel.

Het doel van outplacement in Nijmegen is om de overgang van werk naar een nieuwe baan te vergemakkelijken en de werknemer te helpen bij het vinden van een nieuwe baan die past bij hun vaardigheden en interesses.

Meer info? Klik hier voor ons
blogartikel “Waarom outplacement?”

Image by Evan Dennis

Wat levert outplacement op?

Outplacement Nijmegen kan verschillende voordelen opleveren voor zowel werkgevers als werknemers.

Welke voordelen dat zijn lees je in ons blogartikel “Wat levert outplacement op?”


Over het algemeen levert outplacement waardevolle ondersteuning op voor werknemers die hun baan verliezen, en het kan helpen om een soepele overgang naar een nieuwe baan te bewerkstelligen. Voor werkgevers kan het bijdragen aan een positievere bedrijfscultuur en reputatie, terwijl het ook kan helpen bij het minimaliseren van potentiële juridische complicaties.

 

Waarom outplacement met Koers?

De Koers loopbaancoaches zijn ervaren, getraind en gecertificeerd om loopbaanadviezen te geven, loopbaancoaching- en outplacement-trajecten te begeleiden Of het nu gaat om een heroriëntatie, een talentbehoud, het voorkomen van juridische conflicten enz.

 

Koers levert alle outplacementdiensten diensten in Nijmegen om de werknemer verder te helpen in zijn of haar nieuwe toekomst.

Onze referenties en reviews

Onze locatie voor outplacement in Nijmegen

In Nijmegen zijn we gevestigd aan de Oranjesingel 24 (6511NV). Overdag is het voor de deur (ventweg van de Oranjesingel) betaald parkeren.

Koers outplacement blog artikelen

bottom of page