top of page

Outplacement Den Bosch

De toekomst is van jou met outplacement Den Bosch

Of het nu door een reorganisatie is of door een bezuiniging, een gedwongen ontslag is voor niemand leuk. Het betekent een verandering waar je misschien nog niet aan toe was. Het kan je onzeker maken en je doen twijfelen aan een volgende stap. Wat wil ik nu? Moet ik misschien iets heel anders gaan doen? Kan ik nog wel ergens aan de slag? Het is fijn als je bij deze transitie professionele hulp krijgt van outplacement Den Bosch om al deze vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar jouw volgende baan.

 

Waarom een outplacement traject Den Bosch?

Omdat je samen meer bereikt dan alleen. Door snelle veranderingen in de economie, overnames en externe factoren kan het ineens gebeuren dat je niet langer bij je huidige werkgever kunt blijven werken. Dan biedt outplacement bureau in Den Bosch uitkomst.

 

Door een outplacement traject ontstaat er meteen duidelijkheid over het einde van het dienstverband. Op deze manier zul je ook niet verwikkeld raken in vervelende ontslagprocedures of conflicten met je oud werkgever. Het is een duidelijk transitiemoment van de ene naar de andere baan.
Bij outplacement Den Bosch word je op een professionele manier geholpen met een goede doorstart. Een intensieve begeleiding en coaching op maat heeft als doel jou niet alleen snel weer op de arbeidsmarkt te krijgen, maar ook op een plek die past bij jouw ambitie. Een nieuwe baan waarbij je je kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

 

De voordelen van outplacement bureau Den Bosch

Wanneer je kiest voor hulp van outplacement Den Bosch zul je een grotere kans van slagen hebben om sneller de passende nieuwe baan te vinden dan wanneer je dit zelfstandig probeert. Niet alleen zal het werken met een outplacement bureau je sneller een baan opleveren, het zal ook een veel prettiger proces zijn. Hieronder de voordelen van outplacement voor je op een rijtje. Neem de hulp aan van een ervaren coach.

 

Kans is groter op een nieuwe baan

Wanneer je te horen krijgt dat jouw diensttijd ten einde komt of wanneer je vermoedt dat de kans hierop door bijvoorbeeld een reorganisatie erg groot zal zijn, doe je er verstandig aan de mogelijkheden van een outplacement traject te onderzoeken of zelf al op te starten. Hoe sneller je hiermee start, hoe groter de kans is op een nieuwe baan binnen een korte tijd. Wanneer je langer werkloos bent krijgt je een minder sterke uitgangspositie. Wacht dus niet te lang en schakel de hulp in van outplacement Den Bosch!

 

Een passende baan met outplacement Den Bosch

Misschien hangt een ontslag helemaal niet in de lucht maar vind je het tijd voor meer uitdaging of is de relatie tussen jou en je werkgever niet meer optimaal. Ook dan kan outplacement Den Bosch of loopbaancoaching uitkomst bieden. Doordat gedurende het traject al jouw wensen, capaciteiten, ambities en voorwaarden aan bod komen, zijn de omstandigheden perfect voor om jou te begeleiden naar misschien wel jouw droombaan.

 

De kosten zijn voor de werkgever!

Sinds 1 juli 2015 is het voor de werkgever verplicht gemaakt om in de meeste gevallen een transitievergoeding te betalen. Hiermee kun je je outplacement traject in Den Bosch (grotendeels) bekostigen. Wanneer je het zo besteed is het zelfs belastingvrij. Je kunt een gedwongen ontslag dus gaan zien als een kans. Een kans om jezelf verder te ontwikkelen en je carrière naar een volgend level te tillen.

Koers heeft naast een kantoor in Den Bosch ook diverse andere locaties voor outplacement:

Outplacement in Tilburg

Outplacement in Eindhoven

Outplacement in Breda

bottom of page