top of page

Wat zou ik echt willen?Niet helemaal blij met de huidige werkomgeving? Op zoek naar verandering? Herken je dat? Lees dan verder...Elk jaar nemen veel mensen de beslissing om over te stappen naar een andere baan. Je hebt lef/moed nodig om een nieuwe keuze te maken. Twijfel je misschien of het werk wat je nu doet jou nog steeds op het lijf geschreven is?Waar liggen je kansen? Welke koers kies je en door welke factoren laat jij je leiden? In dit proces helpt professionele begeleiding en coaching.Het loopbaancoachtraject is een intensieve en persoonlijke begeleiding op het gebied van leven en werken. Het geeft een beter inzicht in jezelf, je drijfveren, wensen, kwaliteiten, valkuilen en (loopbaan)mogelijkheden. Je carrièrekoers wordt duidelijk en je maakt een plan voor toekomstige loopbaanstappen.


Opzet en doel van het loopbaancoachtraject

Vooraf vindt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Doel van dit gesprek is om jouw vraag en mijn aanbod op elkaar af te stemmen én om te ontdekken of het wederzijds klikt. Vertrouwen is de basis voor jouw boeiende persoonlijke ontwikkelingsproces. De inhoud van het traject en de kosten stellen we tijdens dit gesprek vast. Pas na dit gesprek beslis jij of je wil starten.


Het loopbaancoachtraject bestaat uit een serie gesprekken, die met een frequentie van eenmaal per twee/drie weken worden gevoerd. Ter voorbereiding op de gesprekken krijg je oefeningen of opdrachten mee die je thuis uitwerkt. Doel van het coachtraject is het benoemen/(her)ontdekken/uitwerken van jouw talenten, ontwikkelpunten, wat het beste bij jou past, wat het meeste energie geeft en waar je het meest gelukkig van wordt. Daarnaast ontwikkel je een stappenplan om het doel te bereiken.


Wat levert het op?

Inzicht in kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten, waar ben ik goed in, welke vaardigheden horen bij mij, hoe bouw ik mijn successen, wat voor soort werk wil ik doen, wat voor soort werk past bij mij, wat is mijn passie, wat geeft mij energie, wat geeft voldoening, welke stappen ga ik zetten om het doel te bereiken.


20 views

Comments


bottom of page