top of page

Over Ronald Smulders


Mijn passie is het begeleiden van mensen in een loopbaankeuzeproces, om ze te brengen naar een functie/omgeving die past als een handschoen/gegoten, waar men gelukkig is, weer gelooft in eigen kunnen en persoonlijke kracht ervaart. Ik vind het een voorrecht om bij te kunnen dragen aan een loopbaantraject waar iemand leert wat hij wil, keuzes gaat maken en stappen gaat zetten naar zijn/haar passie en geluk...

Achtergrond en ervaring

Mijn werkervaring is heel breed. Na een mooie periode als semiprofessioneel volleyballer ben ik van een andere hobby mijn werk gaan maken; ik werd beleggingsadviseur bij een bank. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als leidinggevende, ontdekte ik steeds meer dat ik van het coachen van mensen de meeste voldoening kreeg. Loopbaancoaching is naar mijn idee een hele mooie en concrete vorm van coaching met zichtbaar resultaat. Ik weet hoe het is om je passie te volgen, ik heb zelf 3x een carriëre-switch gemaakt. Op het moment dat mijn werk geen voldoening meer gaf, heb ik de balans opgemaakt om te komen in een positie waar ik wel voldoening uit haal.


En deze keuzes gun ik een ander ook. Uiteraard kijk ik met de cliënt naar de situatie in zijn geheel. Meestal ligt er meer binnen bereik dan wordt gedacht. In coaching gaat het erom dat je keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn en dat je deze keuzes maakt vanuit zellfvertrouwen.


Mijn aanpak is praktisch, functioneel en niet 'zweverig' te noemen. Cliënten ervaren mij als betrokken, empathisch, oprecht geïnteresseerd, respectvol, integer en gedreven


IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN MAKE IT!!


Dit is Ronald: Positief, stimulerend, empathisch, resultaatgericht

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Loopbaanadvisering, Loopbaanbegeleiding

Specialisaties: sollicitatiecoaching, competentiecoaching, management coaching, managers, teamleiders, sporters, laatbloeiers, zelfvertrouwen, outplacement, loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbelegeiding.


37 views

Comments


bottom of page