top of page

Wauw, feest! Onze 100e 5-sterren Google review!

Wat een geweldige week hebben we achter de rug - we hebben de 100e Google Review met 5 sterren ontvangen, en we zitten nu zelfs op 102! 🎉 


carriere advies van onze coaches

Als trotse teamleden (inmiddels 3 coaches) van Koers Loopbaancoaching bedienen we momenteel 8 steden in Nederland: Tilburg, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Oosterhout.

Carrière advies bij Koers loopbaancoaching!

Bij Koers Loopbaancoaching staan we bekend als jouw bron voor carrière advies, persoonlijke begeleiding en op maat gemaakt loopbaangesprek. Onze toegewijde coaches zijn er niet alleen om je sterke punten te ontdekken, obstakels te overwinnen en nieuwe kansen te verkennen, maar ook om je te ondersteunen bij elke stap van je professionele groei.

Professionele groei met een loopbaangesprek bij Koers

Onze loopbaancoaches zetten zich in voor het bieden van carrière advies dat aansluit bij jouw unieke behoeften binnen loopbaancoaching en outplacement. We begrijpen dat een betekenisvol loopbaangesprek de sleutel is tot succes en daarom creëren we een open en ondersteunende omgeving waarin jij vrijuit kunt praten over jouw ambities, zorgen en doelen.

Feest van dankbaarheid: 100 reviews, 5 Sterren! 🌟

Het afgelopen jaar hebben we met trots onze 100e Google Review met 5 sterren mogen ontvangen, en inmiddels staan we op 102 reviews! Deze steun van onze cliënten vervult ons met dankbaarheid. We willen onze waardering uitspreken naar iedereen die de tijd heeft genomen om hun ervaringen te delen en Koers Loopbaancoaching zo speciaal maakt!

Tweede jaar op rij zijn wij Top Pro coaches!

“Gefeliciteerd! Koers Loopbaancoaching hoort het tweede jaar op rij bij de beste coaches op Trustoo.” Dit is ontzettend leuk om te lezen in een persoonlijke mail van Trustoo. We zijn trots dat we deze ‘status’ ontvangen hebben.


Koers loopbaancoaching Top Pro Coach bij Trustoo


Op naar meer successen en betekenisvolle loopbaangesprekken! 🚀

Terwijl we deze mijlpaal vieren, kijken we vol enthousiasme naar de toekomst. Onze missie blijft onveranderd: meer kansen creëren, meer professionele groei faciliteren, nog meer succesverhalen schrijven en zorgen dat jij weer met plezier naar je werk gaat. We zijn er niet alleen voor jouw carrière, maar ook voor de waardevolle loopbaangesprekken die de basis vormen voor een doelgerichte koers in jouw professionele leven.

Samen bouwen we aan jouw succesvolle en betekenisvolle toekomst! 🌟🚀

Dank jullie wel!

 

Koers Loopbaancoaching

🌟🚀 100 reviews, 5 sterren - en we zijn nog lang niet klaar! 🚀🌟

16 views

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page