top of page

Outplacement als startpunt voor een nieuwe baan!

Een outplacement-traject bij Koers Loopbaancoaching is meer dan alleen het vinden van een nieuwe baan of een nieuwe uitdaging in je werk. Het is een gepersonaliseerd traject dat begint met het verkennen van de loopbaanmogelijkheden en het identificeren van persoonlijke ambities en doelen.


Een nieuwe baan zoeken

Onze passie is het begeleiden van mensen in dit loopbaankeuzeproces, om hen te brengen naar een functie en omgeving die als een handschoen past. We geloven in het herontdekken van eigen kunnen en het ervaren van persoonlijke kracht, waardoor werknemers weer gelukkig kunnen zijn in hun werk.


Waar moet je beginnen als je op zoek bent naar een nieuwe baan?

Het verlies van een baan kan een uitdagende periode zijn voor zowel werknemers als werkgevers. Outplacement biedt een gestructureerde aanpak om de overgang naar een nieuwe plek te vergemakkelijken. Voor werknemers biedt het de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, hun professionele netwerk uit te breiden en zich voor te bereiden op de volgende stap in hun loopbaan.


Outplacement voor een nieuwe uitdaging in je werk

Outplacement kan ook waardevol zijn voor werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen hun huidige werk. Door middel van loopbaanoriëntatie, professionele begeleiding en het verkennen van interne mogelijkheden, kunnen werknemers nieuwe wegen ontdekken om hun carrière te ontwikkelen en hun potentieel volledig te benutten.


Het biedt een gestructureerde aanpak om persoonlijke groei en professionele voldoening te stimuleren, zelfs binnen de vertrouwde omgeving van hun huidige werkplek.


Werkt een outplacement traject?

Ja, een outplacementtraject werkt! Het biedt waardevolle ondersteuning voor werknemers die hun baan verliezen, waardoor ze een soepele overgang naar een nieuwe baan kunnen bewerkstelligen. Onze ervaren outplacement coaches zijn getraind en gecertificeerd om werknemers te begeleiden die (gedwongen) een nieuwe ban zoeken.


Of het nu gaat om het verkennen van loopbaanopties, het ontwikkelen van sollicitatievaardigheden of het opbouwen van zelfvertrouwen, we staan klaar om te helpen.


Vrijblijvend gesprek

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van outplacement voor jou (of je organisatie), nodigen we je uit om een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan te vragen.


Wij kunnen dan nog beter uitleggen hoe Koers Loopbaancoaching jou kan ondersteunen met je zoektocht naar een  nieuwe baan.


8 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page