top of page

Geholpen bij een carrièreswitch

Een leuke post op LinkedIN van een klant!


Lars Bouwman

Basisschool Docent in wording

"

𝗖𝗔𝗥𝗥𝗜𝗘𝗥𝗘𝗦𝗪𝗜𝗧𝗖𝗛

Vandaag ben ik begonnen aan mijn nieuwe carrière. Per 1 februari ben ik in dienst bij Stroomm als zij-instromer voor de functie van basisschool docent op openbare basisschool De Bogerd. Dat houdt simpelweg in dat ik de ene helft van de tijd voor de klas ga staan en de andere helft van de tijd zelf in de klas ga zitten. Een spannende verandering en een weloverwogen keuze in mijn loopbaan (met dank aan Ronald Smulders), waar ik erg naar uitkijk! Vorige week heb ik dus mijn laatste werkdag gehad voor Atriensis. Ik heb hier bijna zes jaar met veel plezier gewerkt als Communicatie- en Participatieadviseur. Ik wil al mijn collega's en relaties bedanken voor de fijne samenwerking en leerzame tijd.

"


27 views

コメント


bottom of page